dilluns, 16 de febrer del 2009

Carles Chovi en directe


Hola sòc Carles Choví, Secretari General d'Units x Valéncia

Si disposes d'un compte Windows Live Messenger i una Webcam podrem parlar cara a cara tots els divendres entre les 7 i les 8 de lavesprada (*).
Durant una hora a la setmana estaré a la teua disposició per a contestar les teues preguntes, conversar de lo que vullgues o rebre les teues crítiques ab una única condició, que ens vegem les cares.
També pots deixar els teus missatges en este correu.
(*) l'horari podrà ampliar-se depenent de la demanda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un valencià de la zona
Estimats amics d'opció, he obert el wep de opció nacional i el primer que he trobat ha sigut la paraula CHOVI, he entrat en opció la costera, i l'he tornat a vore, sense voler ,les meues neurones victimes d'un món consumista i de publicitat agresiva l'han identificat amb el ketxup i l'aioli,desde el meu respecte absolut a la persona de Carles Chovi,pero racionalitzant pense, no ,no es maionessa, es un producte diferent que vol entrar en el mercat ideològic.
Pero bé, on puc comprar-lo? ,quin mercat té?,te una basse social que em garantitze que aixo es bò? quins beneficis tindra per mi el seu consum? a quanta gent afectara positivament?
I despres pense, potser ixe es el problema que te opció, te un bon producte, pero no vol assolir una base social, malgasta el seu marqueting buscant uns mil.lers de vots.
I despres el senyor Gascon ens parla de l'abortament, i també podem considerar el valencianisme com un feto, que matem cada 4 anys,
demostrant de cara a la gal.leria que el nostre producte te pocs consumidors, i que no se sap ben bé perque aprofita.
Srs d'Opció menys etiqueta i més base social, encara que no es presenteu a les eleccions alguna volta no pasa res.
Ixim al carrer amb força i garanties, i no pergam el temps perfavor.
En estos darrers dies hem vist plataformes que han conseguit escons als parlaments autonomics. Constituïnse en partits al cap dels anys i en un marge estret de temps davant les eleccions. Son capaços de convocar molta gent, i saben explicar el seu discurs com a plataforma, cosa que a Opció no sap fer-se com a partit.
Em pareix d'un valencianisme infantil el fet que sel taxe de catalaniste al bloc pel fet de defendre la unitat de la llengua.
O deixem de caminar per les sendes de la ignorancia que ens traça el PP, o no anem a fer un país serio en la vida. Pos jo pense que la llengua es la mateixa i no per aixo soc menys valencianiste que el Sr Chovi, i hem declare simpatitzant d'opció. Siga el valencià el que siga hem de parlarlo i com sabem, ja esta be de tonteries, EM PAREIX CORRECTE L'ASSISTENCIA DEL SR CHOVI A L'ACTE
valencià sempre